Mexicaanse tortillataart FunkyFoodbyNiki

Mexicaanse tortillataartFunkyFoodbyNiki Een geweldig lekkere Mexicaanse tortillataart. De basis is heel eenvoudig, nl. een chili of een vulling die je normaal voor wraps maakt. Je kunt hem vullen met alles wat je maar lekker vindt. Deze taart zal het goed doen tijdens een buffet, of op een gezellige zondagmiddag. Je kunt hem bijv. in de ochtend maken en dan hoeft hij enkel nog de oven in. Succes verzekerd! #recept

funkyfoodbyniki Mexicaanse tortillataart Hoofdgerechten recepten en inspiratie Een geweldig lekkere Mexicaanse tortillataart. De basis is heel eenvoudig, nl. een chili of een vulling die je normaal voor wraps maakt. Je kunt hem vullen met alles wat je maar lekker vindt. Deze taart zal het goed doen tijdens een buffet, of op een gezellige zondagmiddag. Je kunt hem bijv. in de ochtend maken en dan hoeft hij enkel nog de oven in. Succes verzekerd! #recept FunkyFoodbyNiki

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir